Het cameratoezicht is mee gegroeid met de opbouw van dit mooie evenement. Van enkele tientallen camera’s tijdens opbouw tot 100+ camera’s tijdens de show!

We hebben zowel het festivalterrein, als de camping, als het buitengebied en de parkeerterreinen voorzien van cameratoezicht. In het buitengebied hebben we gebruik gemaakt van zelfvoorzienende cameramasten met zonnepanelen.

Op het terrein waren we aanwezig met maar liefst 3 mobiele commando units, onze unit S, L en XL. Ook hebben we 24 uur per dag camera observanten geleverd.

De week voorafgaand aan het festival, was een Inten(t)se week! Het extreme weer heeft gezorgd voor uitdagingen, aanpassingen en improvisatie.

Maar we hebben er met het hele team weer een geslaagd project van gemaakt! Organisatie, partners, collega’s en alle andere betrokkenen weer bedankt voor de geweldige samenwerking!

#cameratoezicht#camerabewaking#camerabeveiliging#festival#beveiliging#cameras#cameramasten#cp#cpbeveiliging#mobielecommandounit#intents#intentsfestival