Camerabeveiliging bij festivals

Bent u van plan om een festival te organiseren, en wilt u daarbij cameratoezicht toepassen? Dan bent u bij Alco Beveiliging op het juiste adres.

Offerte aanvragen

Home » Onze diensten » Camerabeveiliging festivals

Bent u van plan om een festival te organiseren, en wilt u daarbij cameratoezicht toepassen? Dan bent u bij Alco Beveiliging op het juiste adres. Wij hebben vele evenementen van cameratoezicht voorzien en zodoende ruime ervaring met het beveiligen van evenementen, ongeacht hun grootte.

Tegenwoordig dienen evenementen beveiligd te worden om vandalisme, geweld en diefstal te kunnen voorkomen. Alco beveiliging heeft de juiste apparatuur om al die zedeloze zaken op te sporen, zodat u vervolgens op de juiste manier tegen deze personen kunt optreden.

Wat houdt Camerabeveiliging bij festivals in?

Deze dienst van Alco Beveiliging is specifiek gericht op het beveiligen van festivals op zowel grote als kleine schaal door middel van camera’s. Wij hebben vele evenementen van cameratoezicht voorzien (bekijk hiervoor onze ‘projectenpagina’). Bij het beveiligen van festivals is het de kunst om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Het heeft namelijk geen zin om iedere vierkante meter van een camera te voorzien. Zo proberen wij onze apparatuur optimaal in te zetten. Als het om grote festivals gaat, is camerabeveiliging een absolute must. Er zijn in het verleden diverse festivals geweest waarbij de beveiliging niet optimaal bleek, waardoor daders van vandalisme, geweld en andere strafbare feiten, niet opgespoord konden worden. Hierdoor kan de organisatie van een festival onnodig in de problemen komen.

” Wij hebben vele festivals van cameratoezicht voorzien en zodoende ruime ervaring met het beveiligen van evenementen, ongeacht hun grootte.”

Waarom voor Alco beveiliging kiezen?

Alco beveiliging is een klein bedrijf en dat onderscheidt ons van andere partijen. Wij denken met u mee, zodat we gezamenlijk tot een overeenstemming komen. We nemen de tijd voor u, aangezien een optimale veiligheid de belangrijkste voorwaarde is voor ieder evenement.

Prijsindicatie

Wij werken niet met vaste tarieven omdat ieder evenement van andere omvang is en wij maatwerk leveren. Hierdoor zetten we onze apparatuur altijd optimaal in voor de veiligheid van uw evenement. Interesse? Vraag een offerte aan, en wij geven u een vrijblijvende prijsindicatie. U kunt ons ook telefonisch bereiken op: 0497-513637.

Onderstaande klanten gingen u al voor:

Gratis en vrijblijvend een offerte ontvangen?

Vraag een offerte aan